Середній показник виконання натуральних норм харчування

в дошкільному навчальному закладі №25 «Білосніжка» за І квартал 2019 року

 

 

Назва продукту

Денна норма на одну дитину від 3 до 6 років, грамів

Фактичне споживання однією дитиною в день

Відхилення

(+,-)

Виконання норм харчування у відсотках

місто

село

місто

село

місто

село

в середньому

1

Хліб житній

 

 

 

 

 

 

 

 

2

Хліб пшеничний

120

78

 

-42

 

65

 

 

3

Борошно пшеничне

25

34,4

 

+9,4

 

137,6

 

 

4

Крохмаль

4

0

 

-4

 

0

 

 

5

Крупи, бобові, макаронні вироби

45

45

 

N

 

100

 

 

6

Картопля 

190

200

 

+10

 

105,2

 

 

7

Овочі свіжі

230

171

 

-59

 

74,3

 

 

8

Фрукти свіжі, цитрусові

100

2,6

 

-97,4

 

2,6

 

 

9

Соки

70

5

 

-65

 

7,1

 

 

10

Фрукти сушені

10

9

 

-1

 

90

 

 

11

Кондитерські вироби

15

7,7

 

-7,3

 

51,3

 

 

12

Цукор

45

43

 

-2

 

95,6

 

 

13

Мед, медопродукти

 

 

 

 

 

 

 

 

14

Масло вершкове

21

16

 

-5

 

76,2

 

 

15

Олія

9

11,5

 

+2,5

 

127,7

 

 

16

Сало

 

 

 

 

 

 

 

 

17

Яйця (шт.)

1/2 (24)

20

 

-4

 

83,3

 

 

18

Молоко, кисломолочні продукти

400

182

 

-218

 

45,5

 

 

19

Сир кисломолочний

45

16,3

 

-28,7

 

36,2

 

 

20

Сир твердий

5

0

 

-5

 

0

 

 

21

Сметана

10

5,8

 

-4,2

 

58

 

 

22

М’ясо, м’ясопродукти

100

56,8

 

-43,2

 

56,8

 

 

23

Риба, рибопродукти

45

21,5

 

-23,5

 

47,8

 

 

24

Кава злакова, цикорій

4

0,2

 

-3,8

 

5

 

 

25

Какао

4

0,4

 

-3,6

 

10

 

 

26

Чай

0,5

0,6

 

+0,1

 

120

 

 

27

Сіль, сіль йодована

5

5,1

 

+0,1

 

102

 

 

28

Дріжджі

1

0,4

 

-0,6

 

40

 

 

29

Лавровий лист

0,1

0,01

 

-0,09

 

10

 

 

30

Сухарі панірувальні

2

2,1

 

+0,1

 

105

 

 

31

Томатна паста

2

3,5

 

+1,5

 

175

 

 

32

Ванільний цукор

0,1

0

 

-0,1

 

0

 

 

33

Кислота лимонна

0,1

0

 

-0,1

 

0